1,067,534 egyedi látogató
Navigáció
Főoldal
EGYESÜLETI INFORMÁCIÓK
EDZŐK
ELÉRHETŐSÉGEK
EDZÉS IDŐPONTOK
BEFIZETÉS / TAGDÍJ
KOROSZTÁLYOK
Leány Csapat
Előkészítő csoport
2003-2004
2002-2003
2001-2002
Országos Gyermek
Serdülő
IFI
Senior
KÖZÖSSÉGI INFORMÁCIÓK
HÍREK
Hír kategóriák
HIVATALOS IRATOK
VIDEO GALÉRIA - TV RIPORTOK
FOTÓ GALÉRIA
VERSEK/TÖRTÉNETEK
VERSEK
TÖRTÉNETEK
Chatroom
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 84
Legújabb tag: Ágner Bea
Fórumtémák
Legújabb témák
Nincs létrehozva fórumtéma
Legnépszerűbb témák
Nincs létrehozva fórumtéma
Bajnoki forduló 2015.10.11
VízilabdaHeroikus küzdelmek, szép győzelmek tarkították a hétvégét.


Kőkemény ellenfeleket kaptak a százhalombattai vízilabdázók ezen a hétvégén is a budapesti és az országos bajnokságokban egyaránt.

A szombati nap a kicsiké és a felnőtteké, a vasárnap az országos csapatoké volt.

Szombaton a 2003-as csapat kezdte meg az idényét, mivel egy halasztás miatt az előző mérkőzést másik hétvégére rakták. A gyerekek márt alig várták, hogy vízre szállhassanak, hiszen az egész nyári alapozás után nem volt még megmérettetésük. Túlfeszültek és győzelemre éhesek voltak ezen a napon, tele önbizalommal és erővel. A Kaposvár csapata, az ellenfél, még azt hihette, nem lesz nehéz ellenfél a Batta, hiszen tavaly jóval előrébb végeztek a tabellán a hazaiaknál. Nos ez ma megszakadt, a győzelmet ma a százhalombattai egyesület szerezte meg. Kiváló védőmunka és a gyors pontos támadások meghozták a kívánt eredményt, legyőzték a Kaposvárt.

A csapat : Blaner Dávid, Somogyi Levente, Czeilinger Táltos, Szűcs Milán, Kovács Kitti, Goldinger Dávid, Szabó Patrik, Tolnai Milán, Apró Milán, Mátyás Alajos, Bihácsi Balázs, Sudár Levente

Edző: Hevesi Tamás

Százhalombatta – Kaposvár 8-7

Délután a felnőtt csapaton volt a sor, hogy a győzelmi sorozatot ne szakítsa meg. Ez sikerült is, nagy fölénnyel győztek az Octopus csapata ellen. Majd következett a frissen alakult, Alfa VSE csapata, akik aktív és fiatal játékosokat szerződtetve ezen a napon legyőzték a battaiakat. Itt sajnos sem számban sem fizikálisan nem voltak partiban az ellenfelünkkel.

Százhalombatta – Octopus 20-6

Százhalombatta – ALFA SC 7-20

Vasárnap már ismét az Országos csapatokon volt a sor.

A szabály szerint elsőként a gyermek, majd a serdülő, végül az ifi csapat mérkőzött meg ezen a hétvégén. Az ellenfele mindhárom csapatnak a Fehérvári Vízilabda Se volt.

Országos Gyermek csapat az előző heti nagy arányú győzelme után, megkettőzött erővel szállt vízre ma. A könnyelműség legkisebb jele nélkül végezte a bemelegítést és nézett farkasszemet az igen erős fehérvári csapat ellen. Az ellenfél az előző héten éppen akkora győzelmet aratott mint mi, így joggal hihette, hogy megszerzi a győzelmet ezen a napon. Nos nem így történt. Keményen bekezdtek a fiatalok, így az első negyed 4-0-ra végződött. Volt is értetlenség az ellenfél részéről. Innentől kezdve nem is engedték ki a kezük közül a győzelmet. Remek egyéni játék, kiváló védekezés, jó kapusteljesítmény jellemezte az egész mérkőzést.

Csapat:

Kapusok: Burlovics Kornél , Csepeli Bálint

Mezőnyjátékosok: Magyar Bence, Szalahetdinov Fatek, Gábor Lőrinc, Szili Csenge, Georgiades Attila, de Rívó Dominik, Telek Dorottya, Bednáik Barnabás, Szalai Bálint, Szigetvári Dániel, Balog Kaloján

Edző: Kopányi László

Százhalombatta – Fehérvár 15-9

A második mérkőzést a serdülők játszották. Az előző héten könnyedén győztek, ezen a héten ez már sajnos nem sikerült. A fehérvári együttes jól felkészült csapata végig erőfölényben volt, ellenszert pedig nem nagyon találtak a hazai serdülők.

Kapus: Sajben Viktória

Mezőnyjátékosok: Tőkés Attila, Major Bálint, Denkovics Dominik,Kovács Alex, Laknerfy Péter, Berzy Tamás, Sipos Csongor, Nagy Armand, Keresztényi Kristóf, Szollár Nikolasz, László Péter, Balogh Vaszelin.

Edző: Kardos István

Százhalombatta – Fehérvár 10-19

Az ifik viszont heroikus küzdelmet élhettek meg. Végig feszült kiegyenlített volt a találkozó. Egy másodpercig sem lehetett egyik csapat sem biztos abban, hogy nyer-e, vagy veszít ezen a napon. Nem is tudták eldönteni, így végül döntetlennel végződött a találkozó. Illetve nem, mert az idei szabály szerint a döntetlen nem lehetséges. Ebben az esetben ötméteres párbajjal kell eldönteni a mérkőzést. Sajnos az sem sikerült, mindkét csapat, mind az öt büntetőt bevágta, így nem maradt más hátra, az első kihagyott büntető döntötte el a mérkőzést. A sors csak nem akarta, hogy ma a hazaiak legyenek a három pont birtokosai. Kihagyták, az ellenfél belőtte..

Kapus: Bánkuti András

Mezőyjátékosok: Hinár András Bence, Kiss bence, László Máté, Árpás Alex, Keresztényi Kristóf, Goldschmied attila, Bukits tamás, Nagy Armand, Sipos Csongor, Szollár Nikolász, László Péter, Balogh Vaszelin.

Edző: Kardos István

Százhalombatta – Fehérvár 15-16


Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Falfirka
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Budapest
2015/03/07
Aki belépett, az nyugodtan hozzászólhat a hírhez!

Budapest
2015/03/07
Vagy még vasárnap!

Budapest
2015/03/07
A mérkőzéseket minden hétfőn vagy kedden ki fogjuk írni!

Budapest
2015/03/07
A mérkőzéseket minden hétfőn vagy kedden ki fogjuk írni!

2015/03/06
elég kevés információval bír az oldal Smile van mit frissíteni rajta Smile

Security
Security System 1.8.6 © 2006 by BS-Fusion Deutschland